Want to know whats happening with Prebetsabu & Masviona's daily routine?

Click here http://www.masviona.com
---------------------------------------------------------------

Wacky Photog For Hire! Any Event...
http://prebetsabu.fotopages.com/
0126506551 - Prebetsabu

Wednesday, December 24, 2008

Faking a miniature

my attempt to fake a normal size object into a miniature size..
not perfect yet..






4 comments:

masviona said...

saya suke pict yg first n last...exspecially yg last main object (ke subject...i donno...what ever lah) tuh nmpk yg mcm kat dlm criter² kartun disney tuh

yg first tuh cam.... wahh..terror arrr dpt wat camni...pd diri saya yg buta seni nih lah but pd org yg celik seni xtau ler plak saya

sekian kritikan membina saya...ahaksss

*sopan tak saya????...mood
sengal dah dtg

prebetsabu said...

wahh.. finally the CEO of www.masviona.com has leave her critics and comments!

editing kali ni nak cuba tiru konsep gambar yg terhasil if kita shoot guna lens yg amat mahal - tilt lens..

huuhuh.. skrg guna lens kit biasa je.. so kene la edit2 kasik jd effect mcm pakai lens mahal..

ahhaha

nas-at-work said...

Teknik miniature ni stylo la. Bile la boleh dapat DSLR sebijik ni.. ;)

tuberose78 said...

yg 2nd pic tu ada sikit miniature dia..